Letöltés

Kattints az alábbi Chrome Store letöltés gombra és már el is érted az InfoRadar letöltési felületét. Letöltés után ne felejtsd el elfogadni az ÁSZF-et és bejelentkezni a Facebook-ba az App-on keresztül!

Töltse le most

Jogi tudnivalók

Az Applikáció célja viselkedési mintázatok elemzésével perszonalizált hír-ajánló szolgáltatást nyújt Facebook felhasználók számára. Az Applikáció kollaboratív-szűrési algoritmusokkal és neuronhálózatokkal egy olyan mesterséges intelligencia segítségével szolgáltat Facebook posztokat, amely a felhasználó egyedi karakterisztikája alapján dönt elemzése során.

Működése során az Applikáció Chrome beépülő alkalmazás megfigyeli a felhasználói tevékenységét: milyen tartalmakat kedvel vagy fogyaszt nagyobb gyakorisággal.

Az Applikáció a felhasználó érdeklődési körének megfelelően megvizsgálja, hogy a közvetlen kapcsolati rendszerében léteznek-e olyan tartalmak, amelyek hasznosak lehetnek. Az Applikáció mesterséges intelligenciájának precizitása, illetve az ajánlások pontossága nagy mértékben függ attól, hogy a felhasználó milyen aktivitással használja a Facebook-ot.

További információt az Adatvédelmi szabályzat tartalmaz.

Partnereink